Περιγραφή
Ιταλικά ζυμαρικά από εξαιρετικής ποιότητας σκληρό σίτο.
Η Riscossa Pasta Factory είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που ιδρύθηκε το 1902.
Επιλέγοντας τα καλύτερα σιτάρια με βασικό κριτήριο την ποιότητα του χρώματος και την ποσότητα γλουτένης, αλλά και από την αξία πρωτεΐνης του καθενός, έχει καταφέρει να έχει μια ηγετική θέση στην Ιταλική αλλά και την Ελληνική αγορά.
Παράδοση και καινοτομία φέρουν ένα πολύ γευστικό, θρεπτικό και υγιεινό αποτέλεσμα, που θα εντυπωσιάσει και τον πιο απαιτητικό!
Τα ζυμαρικά Riscossa δεν διαλύονται κατά το μαγείρεμα και βράζουν πολύ γρήγορα, γλιτώνοντας χρόνο από το μαγείρεμα.
Mαγειρεύονται στην κατσαρόλα µε κόκκινες και άσπρες σάλτσες ή στο φούρνο με σολωμό ή κοτόπουλο!
Χρόνος βρασμού: 6 λεπτά
Χαρακτηριστικά
ΚΩΔ | PO.PA.000040 |
---|---|
Βάρος | 0.500 |
Τρόπος Αποθήκευσης | Ράφι |
Τύπος Συσκευασίας | Πλαστικό Σακουλάκι |
Συστατικά | νερό, σιμιγδάλι, αυγά |
Διατροφική Αξία | Ενεργειακή Αξία: 355 Kcal/100gr, Υδατάνθρακες:75,2 g,Πρωτεΐνες:12,5 g, Λίπος:1,5 gr |
Είδος Ζυμαρικού | Ταλιατέλλες |
Φρέσκο | Όχι |
Κύρια Συστατικά | Αλεύρι Σκληρό |
Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης (ΠΟΠ) | Όχι |
Συνταγές Πελατών
No Recipes yet. Be the first to write a recipe