Καλάθι:

Άδειο - 0,00 €
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

0

 

 
 
Το ηλεκτρονικό κατάστημα Bakalis.gr είναι ο πιο εύκολος, γρήγορος και οικονομικός τρόπος για να προμηθεύεστε ποιοτικά παραδοσιακά προϊόντα για το καθημερινό σας τραπέζι.
 
Με εμπειρία 30 χρόνων, ο Bakalis.gr σας φέρνει όλα τα υλικά, για να δημιουργήσετε τα πιο νόστιμα και υγιεινά γεύματα.
Μείνετε μαζί μας για να ανακαλύψουμε νέες γεύσεις, αλλά και να μπορούμε να έχουμε εύκολα στο σπίτι μας ελληνικά, παραδοσιακά προϊόντα - όπως τον παλιό καιρό!

To ηλεκτρονικό κατάστημα περιλαμβάνει εκατοντάδες προϊόντα ελληνικής και μεσογειακής διατροφής, όπως τυριά, αλλαντικά, ζυμαρικά, όσπρια, ταξινομημένα έξυπνα σε 3 βασικές κατηγορίες ψυγείο - ράφι - κατάψυξη.
Με την εύκολη αυτή κατηγοριοποίηση, αλλά και με εξελιγμένα φίλτρα προϊόντων, μπορείτε να βρείτε με μεγάλη ευκολία τα προϊόντα που σας ταιριάζουν. Μπορείτε, εφόσον δημιουργήσετε το λογαριασμό σας, να κάνετε με ένα μόνο κλικ την επανα-παραγγελία σας, εξασφαλίζοντας έτσι εξαιρετικά γρήγορα τα προϊόντα που συνήθως προμηθεύεστε.

Η ποικιλία των προϊόντων είναι μεγάλη και περιλαμβάνει από μικρούς Έλληνες παραγωγούς  καθημερινά προϊόντα όπως γάλα, ζαμπόν και τυρί τοστ, εξειδικευμένα είδη delicatessen, όπως τρούφες και ιταλική spianata, αλλά και ιδιαίτερες γεύσεις που δύσκολα βρίσκει κανείς στα απλά super market.
Το bakalis.gr αναδεικνύει μικρούς παραγωγούς, αλλά διαθέτει και προϊόντα καταξιωμένων βραβευμένων παραγωγών, όπως Σάρυ, Μιράν, Χρυσάφης, Τουμάζος, Τυροκομείο Ίου κ.α. δίνοντας έτσι την ευκαιρία σε όλους να γνωρίσουν αλλά και να έχουν άμεση πρόσβαση σε γαστρονομικές λιχουδιές απ' όλη την Ελλάδα.

Τα προϊοντα μπορούν να διατεθούν και επί ζυγίου. Μπορείτε δηλαδή να επιλέξετε το βάρος του τυριού ή του αλλαντικού που προτιμάτε, καθώς και να κάνετε σχόλια για τον τρόπο που επιθυμείτε να είναι κομμένο ή τριμμένο το προϊόν.


Μπορείτε να συνεχίσετε τις αγορές σας κάνοντας κλικ εδώ!
 
Για όποια απορία μπορείτε να μας καλέσετε στο 210 - 4532802 ή να μας στείλετε email στο info@bakalis.gr

Ευχαριστούμε για την προτίμησή σας!