Περιγραφή
Το εργαστήριο Μιράν ξεκινά την ιστορία του από το 1922, όπου ο Μιράν Κουρουνλιάν καταπιάστηκε με την τέχνη που γνώριζε περισσότερο από καθετί: να φτιάχνει παστουρμά και σουτζούκι με όλη του τη μαεστρία και όλα τα μυστικά που έφερε μαζί του από την Καισαρεία της Καππαδοκίας. Απέκτησε σταθερή πελατεία στο μικροσκοπικό κατάστημα μόλις 3 τετραγωνικών μέτρων, στην οδό Ευριπίδου 45, και η φήμη της επιχείρησης γρήγορα επεκτάθηκε, μαζί και η ίδια η επιχείρηση.
Το 1950 σηματοδότησε η δημιουργία ενός πρότυπου εργοστασίου για την παραγωγή των προϊόντων Μιράν, μεγαλώνοντας έτσι το δίκτυο διανομής μας σχεδόν σε όλη την Ελλάδα. Λίγα χρόνια αργότερα, το εργαστήριο ανέλαβε ο γιος του παππού Μιράν, Μπέδρος Κουρουνλιάν, ακολουθώντας πιστά την παράδοση του ιδρυτή, αλλά αξιοποιώντας και τις ευκαιρίες για το μέλλον.
Ο Μιράν φτάνει σήμερα σχεδόν έναν αιώνα πορείας, με τις προσπάθειες του να ξεπερνούν πλέον τα όρια της Ελλάδας ώστε τα προϊόντα Μιράν να γίνουν γνωστά και σε άλλες Ευρωπαϊκές χώρες και παράλληλα εξερευνούν τόσο τις δυνατότητες για νέα προϊόντα, όσο και την επέκταση του ιστορικού πλέον καταστήματος στην Οδό Ευριπίδου.
Χαρακτηριστικά
ΚΩΔ | PO.ME.000005 |
---|---|
Βάρος | 0.525 |
Τρόπος Αποθήκευσης | Κατάψυξη |
Τύπος Συσκευασίας | Πλαστικό Δοχείο |
Συστατικά | Κρέας Βόειο 70%, Κρέας Πρόβειο 10%, Λίπος Βόειο 10%, Αλάτι, Πιπέρι, Φρυγανιά, Κρεμμύδι. Το προϊόν περιέχει γλουτένη. |
Διατροφική Αξία | Ανά 100γρ: Ενέργεια 209 Kcal, Λιπαρά 15γρ, Κορεσμένα 0.8γρ, Μονοακόρεστα 1γρ, Πολυακόρεστα 0.3γρ, Υδατάνθρακες 4,8γρ, Σάκχαρα 1,6γρ, Διαιτητικές ίνες 0γρ, Πρωτεΐνες 15γρ, Αλάτι 1.6γρ. |
Είδος | Κεμπάπ |
Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης (ΠΟΠ) | Όχι |
Συνταγές Πελατών
No Recipes yet. Be the first to write a recipe